Rally Hartje Leiden

Uitslag 2018

De afgelopen Hartje Leiden Rally was weer geweldig!

Bekijk hier de uitslag:  http://www.hartjeleiden.nl/rally/uitslag-2018/

- – -

Hartje Leiden Rally 2018

Na twee fantastische edities in voorgaande jaren is de Hartje Leiden Rally terug! Op zondag 23 september 2018 vindt alweer de derde editie plaats en daar zijn wij trots op! Laat ook zien hoe trots u bent op uw klassieke of exclusieve auto en ontdek daarnaast de prachtige stad en schitterende omgeving van Leiden op een uitdagende en gezellige manier. Start en finish vindt plaats in het hart van Leiden. Na de rally blijft u met uw auto nog even schitteren, want alle auto’s bij elkaar vormen samen een indrukwekkende autoshow, midden in de stad! De dag wordt gezellig afgesloten met een borrel en natuurlijk een prijsuitreiking.

De dagplanning (onder voorbehoud)

  • Onder het genot van een kopje koffie of thee met een gebakje wordt u hartelijk ontvangen. De start van de rally is om 10.30 uur in de Hooglandse Kerkgracht in Leiden.
  • Halverwege de rally maken we een tussenstop voor de lunch. Hier is ook de mogelijkheid tot het maken van een sanitaire pitstop.
  • De finish van de rally vindt rond 15.00 uur plaats. Onder toeziend oog van vele bezoekers en liefhebbers eindigt deze mooie toertocht op het meest centrale punt van de stad: de Koornbrug in Leiden.
  • Bent u gefinisht? Dan parkeert u uw auto midden in de stad, naast de auto’s van de andere deelnemers. Dit resulteert in een ware autoshow in het centrum van Leiden. U mag als trotse eigenaar bij uw auto blijven staan en alle complimenten in ontvangst nemen. Ook bent u welkom bij de borrel van de rally vanaf 15.00 uur. Hier zal tussen 17.00 uur en 18.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. De locatie van de borrel volgt nog.
  • Op vertoon van uw rallybordje kunt u de hele dag gratis parkeren in de stad tot 19.30 uur. Daarna vervalt dit privilege en dient u uw auto te parkeren op een daartoe rechtmatig bedoelde parkeerplek. Deze plekken zijn er overigens voldoende op loopafstand.

 

Impressie van de eerste editie

Twee jaar geleden, de eerste editie van de Hartje Leiden Rally, was een groot succes. De 50 deelnemers met de meest prachtige auto’s hebben eerst genoten van een uitdagende rally in het Groene Hart, met als finish de Koornbrug in Leiden. Aansluitend toonden de trotste deelnemers en eigenaren de geweldige auto’s aan de bezoekers van de Leidse binnenstad.