Banketbakkerij Jacobs, de lekkerste winkel van Leiden! In hartje Leiden bakken wij iedere dag heerlijke verse producten.

U kunt bij ons terecht voor een dagelijkse sortering gebak, bonbons, taartjes, roomboterkoekjes en nog veel meer lekkers!

Wij bakken niet alleen de lekkerste producten van Leiden, maar ook de lekkerste speculaasbrokken van Nederland volgens de kenners. Hiermee hebben wij in 2014 wederom de titel ‘Beste Brokkenmaker’ gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt door het Banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk waar wij bij aangesloten zijn.

Deze overheerlijke speculaasbrokken, en vele andere Sint lekkernijen zijn momenteel volop verkrijgbaar in onze winkel.

Naast de speculaasbrok is een van onze specialiteiten de Leidse Sleutelkoekjes, heerlijke roomboterkoekjes met de originele Leidse sleuteltjes erop. Te koop in een leuk doosje, dus een heerlijk souvenir om te geven en lekker om te krijgen!

Sint assortiment weer volop verkrijgbaar
Komende weken zal de winkel steeds meer gevuld worden met allerlei Sinterklaaslekkernijen zoals borstplaat, banketstaven, speculaas, pepernoten en vele andere lekkernijen. Kom gauw bij ons langs om dit heerlijks te proeven. Wij maken ook Sint- en Kerstpakketten voor bedrijven. Indien u hier interesse in heeft kun u contact met ons opnemen.