Kookwinkel Kitchen Art

Welkom bij Kitchen Art, dé winkel voor koks, bakkers, foodies en levengenieters! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan keukengerei, keukenapparatuur, bakspullen, messen, pannen, kookboeken en nog veel meer. Bij Kitchen Art staan wij achter de producten die we verkopen; deze zijn functioneel, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. In onze collectie vindt u producten van topmerken als Le Creuset, Demeyere, Wüsthof, Global, KitchenAid, Magimix, Microplane, Peugeot, Rösle, Alessi etc.

Kitchen Art heeft 25 jaar ervaring op het gebied van keukenartikelen en onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar om u een persoonlijk en deskundig advies te geven. Bijna elke zaterdag hebben wij inspirerende kookdemonstraties. Kom gezellig langs of neem een kijkje in de webshop.

Chefs' favorite!
Deze slowjuicer maakt sap van groente en fruit!
Met de Versapers slowjuicer maakt u in een handomdraai de lekkerste en meest verse sapjes van groente en fruit, zonder enige toevoegingen. De Versapers heeft een stille, krachtige motor en heeft een zeer hoge sapopbrengst en is makkelijk schoon te maken. Een aanwinst voor de keuken.