De Nieuwe Rijnfoto2Welkom bij State of Art Store Leiden! De winkel is gevestigd in een van de mooiste panden van Leiden, het oude ‘Paddenburg’-pand aan de Nieuwe Rijn. Iedere Leidenaar heeft hier vroeger wel een feestartikel gekocht. Het is nog steeds een feestwinkel, maar nu met de prachtige collectie van State of Art: het is namelijk een feest om hier te winkelen. U voelt zich direct thuis in de warme uitstraling van het pand en het schitterende interieur. U wordt bij State of Art Store Leiden bovendien met ouderwetse klantgerichtheid geholpen. Het merk State of Art bestaat sinds 1987. Het Nederlandse topmerk is inmiddels een begrip in Nederland en zeer populair bij de Nederlandse man.

De collectie in onze State of Art store zal u verbazen. Met maar liefst 8 verschillende collectie’s per seizoen zit er altijd wel wat van uw gading bij. Per maand komt er weer een nieuw kleurblok binnen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Nieuw in onze collectie zijn de dressual fit shirt sen colbert. mooi slank gesneden shirts en colberts. perfect op een jeans of op een leuke chino.

Vriendelijke ontvangst, een heerlijke verse Nespresso en altijd eerlijk en oprecht advies. De zeer uitgebreide collectie, waaronder de exclusieve State of Art Racing-kleding, is verkrijgbaar in onze store. De nieuwe race collectie’s van pan-Americana zijn ook bij ons verkrijgbaar. Een ander sterk punt in onze collectie is de zeer ruime collectie in maat 3xl en 4xl. Eindelijk eens een collectie voor de man met 3xl en 4xl die wel vlot en sportief is. U bent welkom.

Op zoek naar een kostuum? Bezoek dan eens onze andere winkel: www.basdewitmode.nl