┬áMet ons online lookbook proberen wij jullie een indruk te geven van onze collectie… Een deel van ons assortiment staat online soms al voordat het geleverd is…voorpret ;-)

Check Facebook voor de laatste nieuwtjes, updates, foto’s, aanbiedingen en collecties! Wil je vrienden met ons worden, nodig ons dan uit!

Tokkelientje is opgericht in 1992 en destijds begonnen in de Breestraat te Leiden. In 2000 is Tokkelientje verhuisd naar de Hogewoerd.

Tokkelientje ligt in een heel knus gezellig leuk stukje Leiden, vlakbij de wekelijkse markt (woensdag en zaterdag)…een aantrekkelijk straatje met goede exclusieve winkels…

Meerdere damesmode, kindermode, tweedehands kindermode, antiek en interieur, tassenmode, serviesgoed, kopierwinkel, sieradenwinkel, lenzenwinkel, kinderschoenen, thee en koffiewinkel….en dit allemaal afgewisseld met een n kroegje, restaurantje, pizzeria….

De moeite waard!

Om bij Tokkelientje te komen kun je het beste parkeren bij parkeergarage HOOGVLIET of parkeerplein de GARENMARKT. Eenmaal daar geparkeerd is het slechts een minuutje lopen naar de Hogewoerd om bij ons te komen.

Tot ziens!