Met het brede assortiment en de ruime kennis van zaken mag van der Klauw zich met recht de “Best Gesorteerde Electro-winkel” noemen. De honderden vakken in de winkel geven u het gevoel in een snoepwinkel beland te zijn waar u niet alleen mag kijken maar ook nog eens mag proeven. Het zeer uitgebreide assortiment bevat onder andere schakelmateriaal van alle bekende merken, vele soorten ledlampen, halogeenlampen, energie-zuinige lampen, spaarlampen en zelfs nog gewone gloeilampen. Maar ook projectielampen en medische lampen behoren tot het assortiment.
Daarnaast kunt u terecht voor alles op het gebied van netwerk- en antennematerialen, vele soorten snoer, zaklantaarns, batterijladers, schakelklokken, dimmers, verlichtingssystemen en armaturen, audio- en videobekabeling, contactdozen, …… te veel om op te noemen.
Niet voor niets vinden naast onze trouwe klanten ook veel professionele afnemers zoals Verenigingen van Huiseigenaren, scholen, horeca, universiteiten en overheden, al jaren lang hun weg naar van der Klauw.
Kom eens langs en neem een kijkje of beter nog: Test ons uit! We gaan ver!