Winkels in Eten & Drinken

Annie’s

In het hart van Leiden, daar waar de oude en de nieuwe Rijn samenvloeien, vind je Annie’s. Annie’s is gevestigd in de knusse gewelven onder een historische brug. Een warme plek om samen te komen voor koffie, lunch, borrel en diner.

Banketbakkerij Lunchroom Snijers

Banketbakkerij en lunchroom Snijers is het oudste familiebedrijf in Leiden. Sinds 1829 is dit inmiddels zes generatie durende familiebedrijf al gelegen in het centrum van Leiden. Een oud Hollandse bakkerij met een gezellige aangrenzende lunchroom, en een terras,  gelegen aan de woensdag en zaterdag-markt en het water. Hier kunt u terecht voor een lekkere kop koffie, een keuze uit ruim twintig soorten gebak, luxe broodjes, uitsmijters,... Lees meer

Banketbakkerij Jacobs

Banketbakkerij Jacobs, de lekkerste winkel van Leiden! In hartje Leiden bakken wij iedere dag heerlijke verse producten. U kunt bij ons terecht voor een dagelijkse sortering gebak, bonbons, taartjes, roomboterkoekjes en nog veel meer lekkers! Wij bakken niet alleen de lekkerste producten van Leiden, maar ook de lekkerste speculaasbrokken van Nederland volgens de kenners. Hiermee... Lees meer

Bar Lokaal

Bar Lokaal is een bar en bistro. Een plek waar je alleen wat drinkt, uitgebreid eet, en alles daartussenin. In een relaxed decor werken wij aan mooie producten, vers, huisgemaakt, seizoensgebonden, simpel maar goed.

Bierwinkel

Dé bier en whisky specialist voor Leiden en omgeving! Alle lokale bieren, louter onafhankelijke brouwerijen, 325 whisky’s op voorraad, 2100 soorten per direct te bestellen, binnen 1 week in huis!